2008. december 2., kedd

Baricz Kati

Baricz Kati a magyar fotográfia egyik meghatárózó alakja és büszke vagyok rá, hogy tanítványa lehetek. Ez a kép Fonyódon készült mikor kedvenc modellemmel Zsuzsival éppen a kis digitális gépével készített önportrét. Természetesen a digitális világ számára csak játék, a középformátum az Ő igazi világa. Most vasárnap újra összejövünk páran a Pesti lakásán és megpróbálunk valami maradandót alkotni. Majd rakok fel képeket, ha érdekel titeket.

3 megjegyzés:

Vörös Nándor írta...

Engem mindenképp érdekel! Főleg, hogy Baricz Katalin volt a MúOSZ alatt az egyik kedvenc fotográfusom.Ha jól emlékszem, abban az évben kapta meg a Magyar Fotógráfia Nagydíját.2005-ben.

Charlotte írta...

Szia canata!


Engem nagyon érdekelnek az ilyen jellegű képeid.
Ami azt illeti kérnék is egy szívességet: mutass nekünk régi képet, esetleg azt amit először töltöttél fel webre, ha még megvan.
Nagyon kiváncsi lennék arra, hogy te hogyan kezdeted, sok embernek te vagy a példaképe (többek között nekem is) és jó lenne látni, hogy te honnan indultál anno.
Remélem jól fog sikerülni a vasárnapi találkozó, kérlek, készíts sok-sok képet, hogy legalább a fotók által betekintést nyerhessünk az eseménybe.

Üdv: Charlotte

SilentOkami írta...

Ha jól emlékszem kétszer tartott nekünk órát, és zseniális gondolatokat osztott meg velünk.....egy külön kis világa van! Ha mondani kéne fotográfus példaképet ő lenne az egyik!