2008. december 9., kedd

egy újabb bejegyzés

Sziasztok! Mostanában egyre kevesebbet jutok a géphez, ezért nagyon nem is tudtam írni. Gratulálok Balogh Zoltánnak és Bazsinak az elért eredményekért.

...itt a tél, hamar sötétedik, mire végzek a tanulni valómmal addigra már semmi esély a fotózásra, hétvégén meg más egyéb programok. Ma végre megérkezett a tele objektívem (70-200 f.4), szuper kis darab, minden Canon felhasználónak ajánlom, bár élesben még nem sikerült kipróbálnom. Egyetlen egy bajom van vele, az pedig az állványra való rögzítése. Hogyha a gépet ráteszem az állványra előre dől akármennyire beszorítom, sokszor elcsúszik stb.. erre találták ki a 'mount ring'-et amit meg persze f4-eshez nem mellékelnek; meg kell vennie az embernek. Kérdem én mi kerül abba 30-40e forintba? Abból már egy teljesen korrekt állványt vesz az ember magának...

Valami képet is mellékelnem kéne, hát legyen mondjuk egy portré féleség; egyik kedvenc képem.
Nem rég kezdtem el ebben az irányban 'mozogni', de egyre jobban érdekel, és úgy érzem haladok is benne (valamerre:))

(Canon 350d; 50mm f.18 II; derítőlapra vakuzás)


Na sziasztok!

5 megjegyzés:

Szabó Balázs írta...

Baromi jók a fények!
Nagyon tetszik!
Vaterát vagy ebay-t néztél?

Gosztom Gergő írta...

rendes itthoni üzleteket néztem, de már nézegettem vateráról is, ott már írtam is az egyik emberkének, aki 8000ft körül árulja, bár még így is sokallom azt a pénzt, köszi!

Vörös Nándor írta...

Gratulálok, nagyon jók a képek! Biztos hogy f.18? Szép az utómunka is!

Zoran írta...

Nagyon klassz. tetszik

SilentOkami írta...

A jobb oldali kép szívügyem, igazán a baloldali el is törpül mellette hiába a bájos mosoly.....

Nagyon tetszik, hogy az ülőalkalmatosság szélére komponáltad a modellt izgalmasabb lesz tőle az egész, a póz sincs túlspilázva, de a jól átgondolt ruha, és helyszín miatt erre nem is nagyon lett volna szükség.....apropó helyszín picit soknak találom a háttérben megbúvó részleteket....bár nem olyan vészes, hogy kiemelt hibaként írjam :)

Technikailag számomra kifogástalan, ügyi-fogyi vagy :D