2008. december 3., szerda

egy nap után...

Azt mondják a bölcs emberek, hogy a fejlődés nem más, mint mozgásba hozott lelkesedés. Úgy hiszem, kicsiny, ám annál aktívabb klubunk egy napos "történelmét" tekintve ezt a mondatot hallva mindannyian egyetértően bólogatunk. Hiszen tegnap, amikor a meghívót felhasználva regisztráltam az oldalra, még csak Canata, Kavics, és a Sugis képei miatt általam olyannyira kedvelt fotós: Boas volt jelen a blogon (meg persze Anett és Charlotte, de őket most nem számolom, hiszen Ők voltak az ötletgazdák, így az Ő jelenlétük természetes). Gondolkodtam is rajta, mi fog kisülni ebből, mennyire olajozottan, vagy épp': mennyire nyögvenyelősen fog indulni az oldal. Már a tegnapi nap délutánján is ámulatba ejtettek a tehetségesebbnél tehetségesebb fotósok feltöltött képeikkel, ám a ma reggel volt az, amikor kényelmesen hátradőlve székemben nyugtázhattam: beindult az oldal. Szebbnél szebb képek vezetik szememet végig a bejegyzéseken, elképesztően ügyes, tehetséges fotósok üdvözlik bemutatkozásukban a kezdeményezést, és az oldal létrejöttét. Az igazi meglepetés azonban még mindig váratott magára: dél körül Charlotte üzent, hogy kukkantsak fel a blogra, amely bővült néhány statisztikai adattal. Megnyitva az oldalt, végigfutva az adatokon leesett az állam: 163 látogató, több, mint félezer oldalletöltés, külföldi érdeklődők? Hűha! Ezek szerint "beindult a gépezet", bizonyítva az ötletgazdáknak, hogy igenis van helye és létjogosultsága egy ilyen fórumnak.

Ha az írásom elején említett bölcs embereknek igaza van (és miért ne lenne?), akkor azt kívánom, hogy a lelkesedésünk -mely mindannyiunk fejlődésének közös alapja- tartson ki hosszú-hosszú ideig...

4 megjegyzés:

Szabó Balázs írta...

Ámen! ;)
Így legyen!

Rakoca írta...

;-)

Zoran írta...

remek gondolatok!! szia

Boas írta...

Szia! Látom van valaki aki kíválóan bánik a szavakkal, gondolatokkal itt az oldalon, ezekután is kíváncsian várom a kis szöszeneteided! :)