2008. december 4., csütörtök

Erdőben

Nikon D200
Nikkor 50mm F1,8

Gánton akartunk fotózni, de az nem sikerült túl jól, ezért hazafelé megálltunk erdőben kattingatni kicsit.

8 megjegyzés:

Szabó Balázs írta...

Wow ... még egy kis vignett és olyan, mint egy horrorfilm!
Így pedig nagyon érzéki és hangulatos kép!
Tetszik!

Boas írta...

Inkább fantazy, egy elkapott pillanat, tünde bóklászik középfölde erdejében...

Kavics írta...

Tetszik!

Hangulatos, szép FF.
Az előtérben lévő belógó, elmosott részek (levelek?) kicsit olyan fa mögül megleső érzést kölcsönöznek.

Sipos Szabolcs írta...

Piroska a nagy sötét erdőben, fa mögül leskelődő farkassal!
Ötletes, Shyamalan-hangulatot idéző fotó.

Rakoca írta...

Ahogyan egyszer már a topfoton leírtam: ez a kép tartalmazza mindazt, amit fotóművészetet szerető lelkes amatőrként csodálni és szeretni tudok egy szép leányról készült "erdős" képben: a hangulat, a kompozíció, a fekete-fehér kettősségével megteremtett sajátos atmoszféra mind-mind olyan jellegzetes szépséget kölcsönöznek a fotónak, hogy legszívesebben adnék vagy tíz zöldet- nem csak egyet! És a modell? Kétségtelen, hogy az Ő szépségéhez nem méltó, hogy csak itt, a "sokadik" sorban ejtsünk szót róla, hiszen az Ő személye eme fotó igazi, és kétségbevonhatatlan érdeme, a kép titka az Ő egyéniségében-személyiségében keresendő. Pillantása, testtartása tökéletesen jeleníti meg az elveszettséget, reménytelenséget, és a magára hagyottságot. S ez az, amitől a kép valódi, igazi, és hiteles lesz: érezzük, tudjuk, hogy nem a fotós hosszas utasításait követve "épült fel" a póz, látni, hogy az érzés belülről jön, Te "csak" (és itt most a "csak" nem pejoraív jelző!!!) kattintottál. No persze a Te érdemed is vitathatatlan, hiszen kevesen fogtuk volna meg így ezt a pillanatot- látszik, hogy fotós és modellje EGY-séget alkotnak egymással, s csakis így lehetett ilyen ez a kép: nagyon-nagyon SZÉP...

Irén írta...

Olvastam valahol,hogy a veszély annyira beépült a tudatunkba,hogy mielőtt kilépünk egy tisztásra az erdő rejtekéből,még mindíg körülnézünk.Nekem ez a kép is ilyen.
Az archénk legmélyét érinti ez a kép,a tiszta,fehér,védtelen,aki szorong és a fák mögül leskelődő,aki ki tudja mit akarhat.Olyat fogtál meg,amire számtalan film legrémesebb jelenete is épül.Ősi,tudattalan, lélekpillanat.Nagyon szép.

Balogh Zoltán írta...

Rakoca asszem leírt mindent.

Gyönyörű

Zoran írta...

.. továbbra is nagy-nagy kedvenc :))