2008. december 14., vasárnap

Újabb hét..

..telt el, és most se tudok új képet felmutatni. Talán a rossz idő az oka? Talán a hamar sötétedés? Vagy csak semmi kedve sincs az embernek kimennie a hidegbe. Jöhetne már valami hóféle, az talán adna új lehetőségeket és a Fertő tó is befagyhatna. Én speciel már két napja csak a régi képeimet nézegetem és egy-egybe bele is nyúlok, mert most máshogy tetszik:)
Jövő héten neki kezdek egy új honlap létrehozásába, remélhetőleg már full flash alapokon. Majd megmutatom mi is lesz belőle. Közben remélem már tényleg lesz valami hó is és irány ki a határ fele. Kinéztem már magamnak egy jó helyet. Háttérben a hóhegy (schnee berg) előtérben meg osztrák faluk hó borította tetőkkel, talán talán egy kis köddel. Valami ilyesmi és ehhez hasonló képek fogalmazódtak meg bennem, remélem lesz is belőle valami. Jó új hetet mindenkinek!

6 megjegyzés:

SilentOkami írta...

Nyugi nálam is hasonló a szitu, meg igazán abból is elegem van, hogy szinte mindig nekem kell a modell után menni, és kérdezősködni, könyörögni stb.

Úgyhogy elhatároztam ha anyámék lelépnek egy napra itthonról, akkor magamat fogom fotózni :D (mer azért ötlet az van, a modellek meg kapjá...izé ^^)

Havat én is akarok, de én azért, hogy végre fehér karácsonyunk legyen :)

Sok sikert, és sok havat :D

Apiros írta...

Én is utálom, hogy délután 4-kor már az orromig se látok. Ha nincs új képem és mindenáron alkothatnékom van akkor a régebbi nyers fotókat dolgozom ki, amik fölött eddig átsiklottam, és néha meglepődök milyen jó kis anyag kerekedik ki belőle. Viszont ennek az időnek is van hangulata, kopasz fák, pára-köd, eső, nagykabátos emberek... :D
Ha nincs új képed, tegyél fel régieket (én is azt teszem), sztem mindenki szívesen nézegeti azt is, tök mindegy mikor készült. ;-)

Charlotte írta...

Én most voltam kint fotózni.
Akartam valami szépen kivilágított város képet csinálni, de semmi nem jött össze.
Szerintem ez az időszak most minden fotósnak ilyen, várom már én is nagyon a havat.

Te Okami össze futhatnánk valamikor, és köthetnénk egy kis barter üzletet:)

Bakos Anett írta...

Egyetértek, én is ugyanígy vagyok, és van más ismerősöm is, aki ugyanezeket mondja. Örülök, hogy nem vagyok egyedül az alkotói válságommal, mert ez azt jelenti, hogy van remény kilábalni belőle. :)))

SilentOkami írta...

Okés drága majd írjál rám msn-en vagy valahol :)

Bocsi az offért ^^

Kavics írta...

Nálam is hasonló. Ma akadt 1 órám fotózni, de egyébként nagyon nincs időm. És tényleg a hamar sötétedés is ok.... reggel még sötétbe megyek melózni, este sötétbe jövök. Ha épp nem esik az eső, akkor hideg van. :)