2008. december 7., vasárnap

Karácsonyi verseny

Kedves Fotósok!


Úgy döntöttük tovább színesítjük az oldalt, és reméljük nektek is tetszik majd az ötletünk! :)

Közeleg a Karácsony, és lassan minden ünnepi öltözetbe bújik. A városokban díszkivilágítás, karácsonyi vásárok forgataga, és fenyő illat hívja fel a figyelmet a szeretet ünnepére.
Örökítse meg mindenki, mit jelent neki ez az ünnep, mi tetszik neki a legjobban benne.

A téma "Karácsony", ezen belül teljesen kötetlen, fények, emberek, ételek, bármi lehet. Az elkészült képeket december 20. és december 31. között töltsétek fel az oldalra, és január 7.-ig lehet majd szavazni rájuk.

A szavazás során * , ** , vagy *** adható a képekre, attól függően, hogy mennyire tetszik egy-egy kép.
Az a kép nyer, amelyik a legtöbb csillagot kapta, tehát nemcsak a *** számít, hanem mindegyik értékelés (ezért is szeretnénk kérni, hogy ne csak ***-ot adjatok, hanem őszintén pontozzatok lehetőség szerint minél több képet, ez csak egy játékos verseny, és nem véresen komoly pályázat).

Ha a végén több kép között döntetlen lenne az eredmény, akkor Fotoklub is szavazni fog.
A képekre tegyétek rá a nevetek mellett a "karácsony" címkét is, hogy egy gombnyomásra látható legyen az összes nevezett kép.
A győztes kép készítője találhatja ki, hogy mi legyen a következő verseny-téma, és a következő verseny végéig viselheti a Mr. vagy Ms. Star nevet. :)

Jó fotózást kívánunk mindenkinek!


Üdvözlettel: Fotoklub

2 megjegyzés:

SilentOkami írta...

Nekem tetszik az ötlet, ha úgy jön ki a lépés én is csinálok valamit (még nem tom mit, szerintem a hangulatom fogja eldönteni)

Sok sikert mindenkinek!

Szabó Balázs írta...

Bennem már megfogalmazódott..:)
Azt hiszem Karcsikát is bevonom a játékba.. ;)