2008. december 22., hétfő


Sziasztok! Ahogy látom, Tomi is mutatott már képet a tegnapi kis fotózásról, hát én sem akarok lemaradni. (A képek a gyatra kit objektívvel és egy kettő Cokin szűrővel készültek)

6 megjegyzés:

Szabó Balázs írta...

Nagyon jók!
Az eget, hogy csinálod meg ilyenre?
Hosszú záridő+ps?
ha nem titok leírhatnád!

Charlotte írta...

Nagyon jók lettek, gratulálok!

Németh Dávid írta...

Érdekes kép lett. Nekem tetszik a képek hangulata. Úgy látszik ilyenkor mindenki megtalálja a helyet. Kb két hete fotózgattam én is ott, csak a felhők egy kissé besimultak voltak, de azért lehetett mit kezdeni. Gratulálok neked is és a Tamásnak is a képekhez.

Gosztom Gergő írta...

köszönjük, amolyan rompeti-s képek születtek úgy érzem, vagy legalábbis nagyon az ő stílusára hasonlóak.

Bazsi: igen, lehetne hosszú zárral is, de napokban kaptam felvilágosítást arról hogy egy -10 értékes szűrő a fix 50esem árával vetekszik, úgyhogy azt hanyagolom. Ebből az következik, hogy photoshop a felhő, méghozzá csinálok még egy réteget ugyan arról a képről, ugyan azon a képen, majd a szűrők->életlenítés->sugaras életlenítést alkalmazom, majd a többi bemozdított részt vissza satírozom.

üdv

SilentOkami írta...

Számomra a középső kép a legizgalmasabb, alul az árnyék zseniális, felül pedig az ágak amolyan kettőséget kölcsönöznek a képnek....PS-es felhők ide vagy oda, én a középsőre adnám a voksomat :)

Bakos Anett írta...

Nem tudok választani közülük, mind tetszik! Mindegyik más stílusú, és pont ettől érdekesek.