2008. december 14., vasárnap

Szárnycsapkodás....

Sziasztok!


Rajtam is végigtarolt ez a téli depreszzió,a filmes gépemben már egy hónapja exponálatlanul figyel egy tekercs ff film,a digit meg Ausztrália óta nem is használtam....

...péntek estig.Mikor egy fotózással egybekötött házibulit tartottunk nálam pár barátommal és az egyik barát barátnőjével(ez jól leírtam:-)Szóval készült pár kép a lányról,kíváncsi vagyok rá hogy tetszenek.Nem kell nagy durranást várni,nincs nekem ehhez felszerelésem.2 db IKEA lámpa,és egy derítőlapra durrantott vaku wireless módban volt a fény,bár a tónusokat erősen mélyítettem,mert ezt szeretem,ugyebár:-)A lájtosabbak közül válogattam,a modell kérésére....

Látom van itt sok model fotós,egyszer bevehetnétek egy ilyen buliba,mert ötletem biztos lenne,csak felszerelésem nincs hozzá,meg úgy megnézném hogy csinálják ezt tapasztaltabb kollegák:-)

ui.:Charlotte,nincs lágyítás:-)






10 megjegyzés:

Charlotte írta...

Már a Topfotón is láttam a képeidet, és ott is nagyon tetszettek.
Őszinte legyek, én nem vettem észre addig a karikás szemet míg nem mondták. Ránéztem és egy nagyon szép nőt láttam egy olyan pillanatban amit sok nő és férfi szeretne átélni.
Nekem ez jött/jön le a képeidből.

A retusálás egy szükséges rossz.
Sajna a mai világban ez elvárás.
Míg nem fotóztam és nem retusáltam, én is áhítattal néztem, a plakátokon és az újságokban a csodálatos arcú és testű modelleket, és nem is igazán értettem, hogy lehet valakinek ilyen szép a bőre.
Az a baj, hogy a világ (és sajnos én is) rossz irányba halad. Nem ennek kellene a követendő példának lenni. Te a valóságos igazi nőt mutattad be, ennek kellene a követendőnek lenni.

Egy szó mint száz, szerintem nagyon jók lettek a képek (csak az utolsót légyszíves tedd fel még egyszer mert azt nem lehet nagyban megnyitni, köszi). Szerintem ebben is jó vagy, tarthatnánk egy közös fotózást :)

Balogh Zoltán írta...

Köszönöm,örülök hogy tetszenek.

Már vagy 10x felraktam az utolsó képet,de nem nyitja meg,sajna.

Egy közös fotózásban mindenképpen benne lennék,lenne még mit tanulnom:-)

Fotóklub írta...

Látom sikerült megoldanod a problémát a 4. képpel kapcsolatban, köszi :)

Apiros írta...

Úgy van ahogy Charlotte írja, az igazi nőt mutatod be, olyan Zolis stílusban :D Nekem nagyon tetszik, a 3. a kedvencem.
Pár hete voltam egy profi műteremben... Hááááát minden elismerésem a modell fotósoknak! Nem gondoltam volna, hogy 1 kép vagy félórás beállítást igényel (és az utómunkáról még ne is beszéljünk) :O nekem nincs ennyi türelmem. Szöszmötölni a vakukkal, modellnek az uccsó hajtincsét is beállítani, fúúú

xt198 írta...

Hali! Nekem is nagyon tetszenek, és elég jól használtad azt az ikea lámpát :D Grat.
üdv. xt

Sipos Szabolcs írta...

A harmadik igen jól sikerült, nekem az tetszik és nem csak a póz miatt. :) Jó lett a megvilágítás, remek a perspektíva, házi körülmények között szenzációsra sikeredett!

Gosztom Gergő írta...

Amolyan világítás technikás, modell fotózós workshopban én is benne lennék, tudnék hozni derítőlapot, meg Tomival 3 vakut is, azzal meg már ellehet játszani:

Amúgy a sorozat tényleg jó lett, ha elsőre így sikerült, mi lesz ez után?:)

Vörös Nándor írta...

Én miért nem tudok két IKEA lámpával így bevilágítani? Nem vagyok túlzottan beállított fotós,pont emiatt érdekelne az a bizonyos workshop amiről szó van. Talán ott fény derülne a két IKEA lámpa titkára... :)
Ui.: a képek nagyon tetszenek, iszonyatosan fantázia indító mind. És ez jó :D

Zoran írta...

Szia Zoli. Nagyon felemás érzéseim vannak a képekkel kapcsolatban.
Van amelyik nagyon tetszik, és van amelyik meg nem.
Balról jobbra a páratlan számúak, azaz 1-es, és 3-as nagyon klassz, a 2-es és négyes nem annyira.
A színvilága mindegyiknek nagyon klassz viszont ...

Simákgeri írta...

Teljesen egyetértek Charlotte hozzászólásával.Sajnos manapság rossz irányba terelik a lányokat a sok divatos női magazinnal. Minden lány porcelánbaba szeretne lenni, ezért is tetszik nagyon ez a sorozatod. Sikerült megmutatnod a természetes női szépséget, bájat.
Valamikor tényleg tarthatnánk egy workshoppot.Már megvan a kezdő studió szettem amivel gyakorolhatnánk.