2009. január 9., péntek

A-ból B-be

Eljött idén is a Sajtó Fotó pályázat.Talán a legfontosabb esemény egy magamfajta fotós számára ebben a kicsi országban.Szeretem ezt a pályázatot,mert minden évben összegeznem kell mit is fotóztam,összeállítani a lehető legjobb anyagot,egyfajta számadás.A következő napokban feltöltöm a pályázatra leadott sorozataimat,várom véleményeiteket.




Emberek ezrei használják naponta Budapest tömegközlekedését hogy reggel munkába mehessenek,a külvárosból elérjék a belvárosi kerületeket,üzleteket.A BKV nélkül megállna az élet a nagyvárosban,mint ahogy történt ez idén több ízben is a vállalat dolgozói sztrájkja alatt.

9 megjegyzés:

Gonzo írta...

Szép sorozat, van közte kedvenc is :)
Az esernyős hatalmas. De persze mind remekül bemutatja, hogy milyen is egy hétköznap.
Sok sikert kívánok a pályázathoz, Zoli!

Charlotte írta...

Nagyon jó kis kép sorozta, gratulálok :)

Bakos Anett írta...

Hú nekem a 7. kép, a tükrös a fav! Az valami eszméletlen! Persze a többi képből is sok tetszik, és együtt is jó a sorozat. :)

Balogh Zoltán írta...

Köszönöm szépen,örülök hogy tetszik neketek.

Igazából kíváncsi lennék rá szerintetek jók e a sorrendek,melyik kép nem való közéjük,meg ilyenek,mert ha nem írtok róla így maradnak örökre:-)

Simákgeri írta...

Nagyon ütős sorozat lett.Egyenként is nagyon tetszenek.Nehéz kiemelni egyet amelyik a legjobban tetszik,talán a villamosfülkés,vidámparkos:)Majd szorítok a zsűrizésnél.

Apiros írta...

Sok sikert a pályázathoz!!
Ha arra vagy kíváncsi, melyik nem való közéjük, akkor talán az elsőt mondanám, mert már van a sorozatban egy mozgólépcsős, talán egy reggeli rohanós-aluljárós kávézósat tennék helyette. (nekem az uccsó mozgólépcsős jobban tetszik) Bár így meg azt mutatod be, hogy ezzel kezdődik és végződik a nap, szal ha ezt nézem akkor így is jó :D Remélem a zsűri értékeli! ;-)
Egyébként gratulálok, nekem nagyon tetszenek a képek!

Apiros írta...

Ja igen, azt elfelejtettem írni: Nem tudom, hogy a sorrend számít-e, de én felcseréltem volna a két mozgólépcsős képet, mert nekem a lefelé menet jelzi valamiért az indulást a felfelé meg az édes hazamenetelt :D
Ugye nyilvános a zsűrizés?

Balogh Zoltán írta...

Erre én is gondolhattam volna,abszolult igazad van.Köszönöm szépen a segítséget.

Nyilvános lesz,szerintem én ott leszek végig:-)

Névtelen írta...

Erős kontrasztos képek. Sok sikert a képekhez!