2009. január 31., szombat

a csók után


Sziasztok! Valószínű, hogy ez az utolsó feltöltött képem erre az oldalra, mivel úgy gondolom, hogy az én világom nem ide való, meg vajmi kevés embert érdekel errefelé! Ezzel semmi gond, ízlések szokták mondani.
Ezért egy általánosabb képet választottam búcsúzóul, ami biztos tele van hibákkal! :P
Devianton megtaláltok, ha mégis érdekelnek a képek.
Agy Isten!

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én speciel minden ide feltöltött képet megnézek, csak nem írok semmit. Nem a kép miatt, egyszerűen csendesen leskelődő típus vagyok. Emiatt kár lenne itthagyni az oldalt, de szíved joga megtenni.

csmb írta...

Nem hagyom itt az oldalt, pusztán nem töltök ide képet...
Most már csak nézelődök én is.

Tri írta...

Pedig nekem tetszenek a képeid, csak sajna én is elég passzív típus vagyok.:(

Akos Kiss írta...

Én még csak most csatlakoztam, de végignéztem a képeidet és nekem nagyon tetszenek. Kár lenne, ha nem töltenél fel többet.

Fotóklub írta...

Szia!

Látod nem is egy ember jelezte vissza, hogy szeretné még itt látni a képeidet, ezért aludj rá még egyet a kedvü(n)kért! A másképp látóknak, alkotóknak mindig nehezebb dolguk van, de ezzel szembe kell menni! :)

Üdv: Fotoklub

Pataki Balázs írta...

Szerintem az a "baj" a képeiddel, hogy másképp működnek mint a webgalériákban látható fotók 90 %-a. Általában azok a képek váltanak ki gyorsabb, és emiatt jobban szavakba önthető reakciót, amelyek olyat ábrázolnak ami mindenkinek mond valamit, vagyis ha a motívumot össze tudjuk hasonlítani azzal, ahogy azt a motívumot mi magunk látjuk. Például egy cicáról mindenki tudja hogy milyennek kell lennie, mert mindenki látott már cicát. Éles és cuki? Jó kép. Életlen és unalmas? Rossz kép.
De a te fotóid másképp működnek. Nem a világot dokumentálod, hanem érzelmi-gondolati tartalmat fogalmazol meg olyan képi elemekkel, amelyek eleve e tartalom kifejezésére jöttek létre. Ha nem lenne annyira lejáratott, azt mondanám hogy kreatív művészet amit csinálsz. Ráadásul a gondolati kivetítésen túl a képeid hangulata nyomasztó, felkavaró, sötét, ami természetesen nem baj, de olyan önreflexióra készteti a nézőt amelynek eredményét nem biztos hogy azon nyomban meg akarja osztani másokkal. Egy cuki cicás képhez mindig könnyebb odaírni hogy jajjdejó és naontetszik, mint azokat a gondolatokat megosztani amelyeket a te képeid keltenek a nézőben. És nem hiszem hogy ez más szájton másképp lenne...

Bakos Anett írta...

Nagyon tetszik, amit Balázs leírt, azt hiszem abban minden benne van.
Én is azt gondolom, hogy nem kellene a képfeltöltést abbahagynod ide sem, még ha néha kevesebben is fejtik ki véleményüket. Sajnos a nézettség nem látszik egy képnél ezen az oldalon, csak a kommentek számából lehet következtetni, pedig lehet egyébként sokkal-sokkal többen nézik a te képeidet, mint gondolnád. Csak írni nehezebb...
Üdv: Anett

csmb írta...

sziasztok!
őőő, mit is mondjak. köszönöm a bizalmat!

P.Balázsnak: előszöris ezt a mondatot fejtsd ki lécci, mert nem értem "Ha nem lenne annyira lejáratott, azt mondanám hogy kreatív művészet amit csinálsz."
Tisztában vagyok azzal amiket leírtál virtuális pennáddal. de nyugi bírom én a kritikát és a képeim értékeivel is tisztában vagyok! nem ez az oka annak amiért nem töltök!

Anett: neked megindokoltam már a dolgokat, tudod hogy nem a kritikák miatt van ez az egész...
de látod, ez elindított valamit, tehát csak pozitívan jött ki az oldal...:)

üdv!

Pataki Balázs írta...

csmb, ezt szó szerint értettem: a "kreatív művészet" szavakat annyira sokszor használták és használják mindenféle efemer dologra, hogy már akkor is fáj kimondani amikor valami tényleg az.

csmb írta...

aha