2009. január 17., szombat

Jéghideg csillagok alatt...

Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek első csillagjárás fotómat. Sajnos mire leértem már csak halványabb csillagok voltak a part felőli részen, és én a jeges Balatont mindenképpen bele szerettem volna venni, ezért kötöttem ezt a kompromisszumot. Eszméletlen hideg volt kint...mindjárt megyek is venni egy forró fürdőt egy forró tea kíséretében. :)
Anett

3 megjegyzés:

Apiros írta...

Klassz fotó, bár tényleg kár, hogy csak a halványabb csillagok vártak meg. Bár nekem anélkül is nagyon tetszik. (Nem lehet, hogy fátyolfelhős volt az ég vagy túl világos volt a parton a lámpák miatt és azért nem látni a csillagokat?) A kitartásod külön csillagos ötös!!! Jesszus, ebben a hidegben, Te aztán elszánt vagy! Hány perces expó(k)?

Gosztom Gergő írta...

Én megvártam volna azt, hogy kicsit sötétebb legyen, és maximum egypárat vakuval villantottam volna a fára és környékére, így nem jut elég szerep a csillagoknak úgy érzem.

Bakos Anett írta...

Köszönöm szépen, hogy írtatok!
3x9 perc készült, Multiexpoval.
Örülök, hogy tetszik a kép! :)

Hajnali 4-kor készült a kép, szóval elég sötét volt, egy utcalámpa adja a sok fényt. A csillagok ezen a részen ilyen halványak voltak, mert eddigre elfordultak, és a Göncöl-szekér, aminek erősek voltak a fényei már oldalra került, ha azt választom, akkor a partot nem tudom belevenni a képbe, de azt nagyon szerettem volna. Sajnos nincs külső vakum... :( vittem magammal egy zseblámpát, de pont lemnerült, így már az is kiesett, mint lehetőség, de próbálkozok! :)