2009. február 10., kedd



Ma elmentünk a Bakonyba fotózni, mert itt a Balcsinál sajnos nem esett a hó. A Bakonyban viszont annál több volt, ahol mi jártunk 30-40 centis hóban is sétáltunk. Átmentünk Tésre is, ahol elkapott minket egy kisebb hóvihar, majd utána mintha mi sem történt volna, csak csend és béke honolt a tájon.

8 megjegyzés:

csmb írta...

most ez hogy van? hol a másikról a fa? vagy most ez egy másik épület...vagy csak baromi másnapos vagyok? vagy, na mind1. tök jók!

Bakos Anett írta...

:) Nos igen...kicsit odébb készült a másik, és ott a helyszínen még nem jutott eszembe, hogy majd egymás mellett akarom őket bemutatni, ezért erre az "apróságra" nem figyeltem, utólag meg nem akartam kiszedni a fát, úgyhogy ilyen felemásan maradtak ezek a képek. :D Örülök, hogy tetszenek!

Charlotte írta...

Anett nem kell a terelés tudjuk, hogy kivágtad a fotó kedvéért :DDDD
Jó lett nagyon.

csmb írta...

:)

Bakos Anett írta...

Na jó lebuktam, vallok. :) A hólapáttal kiástam, amíg nem figyelt a gazda. :D

csmb írta...

mért, hóba volt elültetve? :D

Bakos Anett írta...

Nem tudom, nem én ültettem, én csak ástam. :DDD
De amúgy ezért a képért tényleg havat lapátoltunk, mert a kaput kb. 40 centis hó torlaszolta el, ahol ki lehetett jutni a szélmalmokhoz, és azt ki kellett szabadítani. Igaz megpróbáltam átmászni előbb a kapu tetején, de olyan gyenge szerkezet volt szerencsétlen, hogy feladtam, mielőtt újabb fotós-hadi sérülést szerzek. :)

Pataki Balázs írta...

Meghökkentő képpár! :)