2009. február 18., szerda

program

Egy bringás pályázaton bekerült az egyik fotóm a legjobb 15 kép közé. Más remek alkotásokkal ki lesz állítva ezen a rendezvényen:
A Millenáris Velodrom nyílt napja február 25-én egy ghost bike-okról és a pesti bringázásról szóló dokumentumfilm premierjével, egy kiállítás megnyitójával, valamint forró teával és jó hangulattal vár mindenkit.


SZELLEMBICIKLIK BUDAPESTEN
Balla Sándor Botond (SZFE) filmje

Kiss János József kerékpárost 2008 á.prilisában halálra gázolta egy kamion a Kőbányai út és a Horog utca sarkán - neki állít emléket a 20 perces alkotás, amely baleset utáni szellembicikli-állításból kiindulva dolgozza fel a budapesti biciklizés jó és rossz oldalait.

A filmben megszólal az elgázolt bringás édesanyja, valamint Hegedűs D. Géza színművész, Németh Juci zenész, Till Attila, Sinya és Potter a futárszíntérről, László János (az MK elnöke), Parti András olimpikon és sokan mások, akik a városban bringáznak.

Minden utcán közlekedő ember számára ajánlott megtekinteni és megfontolni a benne elhangzottakat.

KERÉKPÁROS MŰVÉSZETI PÁLYÁZAT - KIÁLLÍTÁS A PÁLYAMŰVEKBŐL
HungaroMania

2008 őszén meghirdetésre került egy bringás művészeti pályázat. A kiállítás egészen idáig húzódott, de megérte rá várni: 60 pályamű legjobb 15 alkotását nézheted meg a saját szemeiddel a patinás velodrom falain.>
Pályanyitás: 16:00 (bringapóló is várható!)
Étel-ital: 17:00-tól
Kiállításmegnyitó: 18:00
Filmvetítés: 19:00
Aki tud látogasson el...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálok! :-)

Ahogy lesz lehetőségem, megnézem a kiállítást.

Pataki Balázs írta...

Gratulálok, még ha szomorú is az alkalom.