2009. november 27., péntek

Sziasztok!
Készítettem egy slideshow-t, ezt szeretném megosztani veletek most :)

http://www.youtube.com/watch?v=XpPbUHpZL1M

Üdv.:Gonzo

2 megjegyzés:

királylgy írta...

A bemutatott képek jelentős többsége nagyon jó, és van közöttük néhány egészen kiemelkedő is. Ami a vetítést illeti: sajnos az elején nincs igazán összhang a képek és a zene között, a váltások eléggé ötletszerűek, a második felére viszont ez a ritmus kezd összeállni. Annál nagyobb a koppanás a végén, hogy nem fejeződik be a zene a vetítés végén, hanem csak egyszerűen abbamarad, ezt jó lett volna megoldanod valahogy megfelelő hosszúságú zenedarab választásával, vagy a zene lehalkításával, esetleg a vetítés időtartamának megnyújtásával.
A képekhez azonban újfent gratulálok, a "Kicsi művészet" kiállításon is látott őszi levelek nagy kedvenceim, de a régebbi pipacsos és paneles képek is nagyon rendben vannak, nem is beszélve a jégesőről, amelyet rendszeresen ellenpéldaként hozok fel, ha arról beszélgetünk, hogy jó képet csak jó felszereléssel lehet csinálni.

Gonzo írta...

Nagyon szépen köszönöm a kimerítő értékelésedet. Egyet értek Veled, ez az első ilyen próbálkozásom, és nem fektettem bele a kellő munkát és időt. A végén a zene engem is zavar, kerestem hogy halkíthatnám le, de nem találtam. Maga a zene választás is bonyolult volt, valami egyszerűt és lájtosat kerestem. Zita diaporámáját elnézve látom, hogy ezt a "műfajt" kiforrott végletekig lehet vinni. Örülök, hogy eljöttetek a kiállításra, annak pedig végképp, hogy van tőlem kedvenc képed.
Köszönöm szépen még egyszer László!

Üdv.:Tamás